WijkQuiz Soesterkwartier 3e Editie

Home/Cultuur, Ontspanning, Sport en Spel/WijkQuiz Soesterkwartier 3e Editie
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

<<Inschrijving gesloten>>

En de inschrijvingen zijn gesloten. Met 10(!) teams zitten we volledig vol voor de wijkquiz van a.s. vrijdag 9 februari. Dat wordt weer een dolle avond. De Palmstraat, Soesterweg, Papamstel, Spaarnestraat, Merwedestraat, Lekstraat 1, Lekstraat 2, Rijnstraat, Matthias Withoos en de Dollardstraat hebben zich succesvol weten in te schrijven en dingen mee naar het felbegeerde Wijkquiz-Soesterkwartier-zegevierstraat-straatnaambord. Mocht je toch verhinderd zijn, laat het weten, misschien wil er nog een ander team mee doen. Wil je toch nog mee doen? Stuur een bericht/mail dan laten we het weten als er afmeldingen zijn.

LET OP Deze keer: GEEN teamtafel meenemen. Wel een petje / hoofddeksel voor elk teamlid en natuurlijk wat kleingeld voor een drankje.

 

<<Oorspronkelijk bericht>>

Yes, we mogen weer.. bijna!

9 februari, kom je ook? – of waarschijnlijk? Meld je dan hier (https://goo.gl/AE1UMg) aan zodat we weten hoeveel ruimte we nodig hebben.

Deze keer met – al toegezegde  – rondes van de Merwedestraat, de Matthias Withoosstraat, de Amstelstraat, Spaarnestraat en .. ook jouw straat? Check https://goo.gl/8rRJJx en stuur je ronde op aan wijkquiz@gmail.com

Lees ook de verslagen van vorige edities:

/1e-editie-van-de-wijkquiz-soesterkwartier-leuk-verbindend-spektakel

/wijk-quiz-soesterkwartier-jaargang-2-groot-succes-met-o-m-geheime-gast