Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Kaboutervoetbal vanaf 19 mei bij KVVA

Vanaf woensdag 19 mei organiseert voetbalvereniging KVVA, samen met de buurtsportcoach van de SRO, wekelijks Kaboutervoetbal voor kinderen van 4, 5 of 6 jaar. Vind jouw kind het leuk om het tegen een bal aan te trappen en lekker te rennen en te bewegen? Samen met andere kinderen spelletjes te doen? Kom dan op woensdagen van 15:00 – 15:45 naar het Kaboutervoetbal bij voetbalvereniging KVVA aan de Dollardstraat 115.

Alle kinderen kunnen 2x op proef komen. Daarna is het 10 euro tot aan de zomervakantie en krijgt je kind een paar mooie KVVA voetbalsokken cadeau. Opgeven kan bij jeugdcommissie@kvva.nl, ter attentie van Nico Janssen. Ook kinderen ouder dan 6 kunnen natuurlijk bij KVVA komen voetballen.

Vind je het leuk om te komen helpen met het verzorgen van de Kaboutertrainingen en heb je affiniteit met kleuters, mail dan ook naar Nico Janssen op jeugdcommissie@kvva.nl. Het Kabouter-team heeft ook een eigen pagina op onze website, klik op de volgende link; https://kvva.nl/teams/kaboutervoetbal/.