Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op de tweede zondag van de maand begeleidt Adriaan van Ek een meditatieve vorm van yoga gebaseerd op de klassieke raja yoga. Door de bewegingen die we gaan maken en de aandacht voor de adem wordt het rustig in je lichaam en in je hoofd. We richten onze aandacht naar binnen. Zo maken we een verbinding met lichaam en geest.

Door de concentratie zijn we ons ook bewust van onze gedachten en we laten ons niet meevoeren door wat we denken of voelen. In plaats daarvan neem je afstand en we proberen zo niet te oordelen of conclusies te trekken, we accepteren wat er op dat moment is. Uiteraard zonder iets te forceren en een milde kijk naar jezelf en de ander.

Dit uur van meditatieve adem- en bewegingsoefeningen is laagdrempelig en wordt gehouden in het VlinderHuys, Barchman Wuytierslaan 51. Aanvang is 10.30 uur.

Het is handig bij het bewegen om makkelijk zittende kleding aan te hebben. Er zijn yogamatten en meditatiekussens aanwezig. Na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee met elkaar te drinken. Meer info: http://www.hetvlinderhuys.nl/meditatie-in-beweging/

Je bent van harte welkom! Opgave is niet nodig, er wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00.

Informatie bij Adriaan van Ek, adriaanvanek@gmail.com of 06-34286528.