DSC_4433 (Custom)Dinsdag 24 juni. Naar aanleiding van de afgelopen zondag gehouden demonstratie tegen de gevestigde en wonende Sytze van der V in de Puntenburgflat, is men niet tevreden.Ondanks de gevoerde gesprekken voor de flat met Burgemeester Bolsius, heeft men laten weten vooralsnog niets aan de situatie te kunnen veranderen.De media melden verschillende zaken.

Systze v.d.V, wil geld om te kunnen verhuizen.

Andere media meld, dat hij er met toestemming van de Burgemeester mocht wonen.

Ook Sytze v.d.V, heeft aan de redactie laten weten over papieren te beschikken, waarin toestemming werd verleend.

Al met al een warrige situatie, terwijl er wel bijeenkomsten voor de ouders van het kinderdagverblijf zijn en worden georganiseerd.

Heden dinsdag 24 juni, bleek uit het gevoerde overleg in de sociale media dat men de bewoners van het Soesterkwartier negeert. Althans zo ervaart men dat.

In de ontstane verontwaardiging werd een spoed bijeenkomst op de wagenwerkplaats georganiseerd en het gemeentehuis hiervan op de hoogte gesteld. Uit de gevoerde berichtgeving zou blijken dat de Burgemeester, op werkbezoek in de buurt, langs zou komen bij de actiegroep.

Tegen 13.50 uur bleek er nog steeds geen Burgervader te zijn verschenen en uit het telefoongesprek met de gemeente bleek dat hij ook niet zou komen, ondanks de kennelijke toezegging.

Dat dit door de aanwezige actievoerders niet in dank werd aangenomen, moge duidelijk zijn.

Al snel werd aangegeven dat als de Burgervader, niet naar ons komt, wij wel naar hem gaan. Het gevolg is dat vanavond de Raadsvergadering in het gemeentehuis er wat drukker uit zal zien als normaal.

In de Sociale Media verscheen deze oproep.

Demonstratie tegen Pedo.jpg5OPROEP AAN ALLE OUDERS, GROOTOUDERS, BUURTBEWONERS EN INWONERS VAN AMERSFOORT EN ZELFS NEDERLAND!! Zoals ieder van jullie weet is de veroordeelde pedofiel Sytse Van Der Velde in onze mooie kinderrijke wijk het Soesterkwartier komen wonen.

Zoals een ieder van U zich kan indenken zijn wij hier als buurtbewoners niet tevreden over.
Afgelopen zondag hebben wij protest gevoerd en een duidelijk signaal afgegeven dat wij deze meneer NIET in onze wijk en onze mooie stad willen hebben!
Nu is dat signaal wel overgekomen, maar wij als bezorgde burgers kunnen het hier niet bij laten zitten!

Wij moeten onze en de kinderen van onze stadgenoten beschermen en zorgen dat deze kinderen weer veilig buiten kunnen spelen. In de media zijn de bewoners van het Soesterkwartier zijn beoordeeld op basis van hun uiterlijk, vermeende afkomst, intellect. En dit terwijl deze mensen ons helemaal niet kennen!

Daarbij wordt voorbij gegaan aan het cruciale onderwerp namelijk dat deze pedofiel zich willens en wetens precies boven een kinderdagverblijf heeft gevestigd. Dit zegt genoeg over de persoon die zich Sytse Van Der V. noemt.

WAAROM moet deze misdadiger beschermd worden en onze kinderen niet is dan ook de vraag die velen van U bezig houd.

VANAVOND vind er een raadsvergadring plaats in het stadhuis te Amersfoort.

Wij roepen dan ook iedere bezorgde moeder, vader, opa, oma, buurman en buurvrouw op om hier naar toe te komen.
Op deze manier geven wij ons signaal ook rechtstreeks af aan de Amersfoortse politiek.

Verzamelen om 19 uur op het Stadhuisplein. Ik hoop jullie daar allemaal te zien!

Namens de redactie. Karel van Rooy.

Bijeenkomst Wagenwerkplaats vandaag.