aa10De veelzijdigheid van wooncomplex Puntenburg kent vele mogelijkheden en kunstzinnige muzikanten en artiesten.

Was daar recent al een optreden van Zanger Wim en onze  castagnette man, dan wel de zangkunsten van het Vijverkoor die momenteel repeteren voor de digitale uitvoering van 14 september. Of de fijn-kunstige “dance”bewegingen van de Pointers dansgroep. Nu was het de beurt aan een regelmatig terugkerend optreden van de Punters. Een Accordeonorkest bestaande uit 3 vrouwelijke- en 3 mannelijke accordeonisten, 1 gitatrist, 1 drummer en een “lead”zanger geven om de 14 dagen een vrolijk optreden in puntenburg.

CSC_7747Een avond waarbij er gedanst wordt, of genietend van de vrolijke klanken van de accordeons. Hetzij er gewoon groepjes gezellig bij elkaar zitten te kletsen. Het arrangement van deze avond was zeer gevarieerd. Van een Hollandse meezinger tot Engelstalige “ballads”.  Een en ander zeer toegespitst op de danschool -passen  van de Foxtrot , Tango, Engelse-wals of Chah chah chah. het was er allemaal en een paar zwierde er lustig in het rond.

Ondanks een kleine technische storing in het microfoongedeelte in het begin,werd er vlot gespeeld. Opvallend was de nog hoge kopstem van de toch al wat gedateerde zanger.Het geheel zorgde voor een sfeervolle avond waar een wijntje en een biertje niet ontbraken.DSC_7728

Verslag en fotoreportage, Karel van Rooy