jaarfeest (15) (Custom)Op woensdagmiddag 24 september  van 13.30 tot 16.00 uur
organiseert ABC Soesterkwartier een wijkmiddag voor alle
basisschool kinderen en hun ouders uit het Soesterkwartier.
Er zijn allerlei leuke en sportieve activiteiten bij speeltuinvereniging Rivierenwijk, voetbalclub KVVA en tennisvereniging TV Soesterkwartier aan de Dollardstraat.

Om 13.30 uur opent wethouder Imming de middag bij speeltuin Rivierenwijk.

Hier kunnen alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar een strippenkaart kopen voor €2.

Met die strippenkaart kunnen zij meedoen aan verschillende activiteiten: springkussen, klimmuur, stressballetjes maken, schminken, fruitspiesjes maken, skelter rijden, muziek maken  en deelnemen aan sportactiviteiten bij KVVA (rugby, voetbal, korfbal) en tennisvereniging TV Soesterkwartier.

488007_105473702968568_1666029248_n (Custom)Bovendien is er een informatiemarkt met kraampjes van verschillende organisaties zoals Repaircafé, Family Factory, Mama café, B.Slim, Welzin, Scholen in de Kunst. Naast het verkrijgen van informatie voor de ouders worden er bij de kramen ook diverse, kleine activiteiten voor de kinderen aangeboden.

De opbrengst van de verkoop van de strippenkaarten wordt geschonken aan de Speelgoedbank zodat zij nieuw speelgoed kunnen kopen om gezinnen te helpen die zelf onvoldoende geld hebben om speelgoed aan te schaffen.

De kinderen van de Kinderwijkraad Soesterkwartier hebben dit goede doel uitgekozen.

De middag wordt afgesloten om 16.00 uur met een prijsuitreiking. Alle kinderen die minimaal 6 activiteiten hebben gedaan, kunnen hun afgetekende strippenkaart inleveren en dingen mee naar een leuke prijs.