12705547_10208372519932048_1482486315255063959_nDinsdag 15 maart, zal DE RONDE, plaats vinden waarin vragen gesteld worden over de Noordewierweg en met name over de wijziging van Winkel naar woonfunctie van het DA pand. ( foto Duurzaam SK).

Zoals bekend zijn de bezwaarschriften door de Gemeente verworpen en is alleen een gang naar de rechter nog open. Na het bekend worden van de uitslag van de hoorzitting, zijn een aantal mensen niet bij de pakken gaan neerzitten. ( zie hiervoor dit artikel). De discussie over de winkelsluiting DA had meerdere gevolgen waaronder een discussie met de “politiek”. (zie artikel).

Naast het feit dat de groep enthousiaste mensen van Duurzaam SK ( Fokke de Jong) / Werkplaats SK           ( Henry de Gooijer) / de WAS ( Theo en Connie Swart)/ Stichting Amersfoort  West ( Jan Herman Koller)/ Joke Sickmann en Bernhard van Gellekom, nog steeds druk doende zijn een brug te slaan tussen heden en toekomst, is er dinsdag dus “de RONDE” op het stadhuis.

NoordewierwegBijgaande informatie over het agendapunt Noordewierweg en de vragen gesteld door het CDA Raadslid  Ben van Koningsveld.

Inhoud agenda:           Omgevingsvergunning DA       Beantwoording vragen

Door Theo Swart en Joke Sickmann zullen tijdens de behandeling van dit agendapunt, vragen worden gesteld. Mocht U zich geroepen voelen om ook van het recht tot inspreken gebruik te maken meldt U zich dan bij griffie@amersfoort.nl .

stadhuis (Custom)Steun de initiatieven die nu in werking worden gezet en kom ook 15 maart naar DE RONDE, in de Molendijkzaal in het gemeentehuis. Aanvang 19.00 uur. Of stem U vragen af met een der genoemden Soesterkwartierders.

Red. Karel van Rooy.