eirenOp haar Facebookpagina probeert Eierautomaat Amersfoort de lezers wijs te maken, dat het bij deze prachtexemplaren, die sinds vandaag plompverloren tussen de biologische eieren en de scharreleieren liggen om “reuzendubbeldooiers” gaat. Wie even goed kijkt, ziet meteen dat dat niet kan kloppen. Maar wat zijn het dan wel? Eierautomaat Amersfoort heeft in het kader van een verrassende paasactie tijdelijk echte struisvogeleieren aan het assortiment toegevoegd.
Een struisvogelei is normaalgesproken een hele uitdaging voor de kok. Hoe breek je het veilig open? En wat ga je ervan maken? Want een ei vervangt maar liefst 25 kippeneieren. Genoeg om een half weeshuis van pannenkoeken te voorzien.
Wie een van de struisvogeleieren uit de eierautomaat gaat kopen, hoeft zich hierover echter geen zorgen te maken. De indrukwekkende eieren zijn reeds uitgeblazen en bedoeld voor deco doeleinden.
Wagenwerkplaats alleen toegankelijk met een pasje.
unnamed (57) Ook een aankondiging afgelopen zaterdag. In verband met het autoluw maken van de wagenwerkplaats en het feit dat de portiersloge weer geopend is gedurende werkdagen is er een pasje regeling van kracht ( ingaande woensdag dus 1 april ). Een slagboom en betaalautomaat op de genomen foto, deden de rest. Het artikel werd op de wijkwebsite 145 x bezocht en een aantal bezoekers daarvan hebben zich tot de redactie gewend. Enerzijds om hun ongenoegen te uitten en anderzijds te vragen waar de pasjes besteld kunnen worden en hoe duur ze zijn.
De redactie
KvR.