Tot ziens Michiel Berculo

Home/Actueel/Tot ziens Michiel Berculo

Woensdag 1 februari 2012, nam “onze opbouwwerker” Michiel met pijn in z’n hart afscheid van zijn werk in het Soesterkwartier, maar echt afscheid nemen van de wijk doet hij eigenlijk niet, want hij zal regelmatig terugkeren, al is het dan niet om te werken, maar gewoon om er te zijn in de wijk bij de bewoners, die hij eigenlijk niet kan missen.

Bij heel veel activiteiten die georganiseerd werden in het Soesterkwartier was Michiel met hart en ziel betrokken en aanwezig. Hij zal het fijne contact missen, en wij gaan hem missen als opbouwwerker en als mens. Afscheid nemen wilde hij eigenlijk niet, daarom was er slechts een klein aantal mensen dat hem “succes toewenste op de nieuwe werkplek ”  Een bos bloemen en cadeaus kreeg hij als dank en waardering voor zijn werk in de wijk. De zo markante man met de “witte haardos” zullen we nu minder vaak door onze wijk zien fietsen. Dat is wel even wennen voor iedereen. 

Reden van het afscheid is dat bij SWA werknemers overgeplaatst zijn naar een andere wijk, Michiel gaat voortaan zijn werk als Opbouwwerker in de Wijk Schothorst doen. Opbouwwerker Silvia Morren zal het werk van Michiel in het Soesterkwartier voortzetten. Welkom Silvia.

Tot ziens Michiel !

Door |donderdag, 2 februari 2012 |Categorieën: Actueel|Tags: , , |3 Reacties

3 Reacties

 1. Myra 2 februari 2012 om 22:04- Antwoorden

  Hoi Michiel…
  wat jammer nou ….hebben ze de SoesterVertierBox niet geleend voor jouw feest.
  Wat een gemiste kans….een afscheid zonder spandoek, ballonnen en vlaggenlijnen.
  Vanaf 1 februari is de SoesterVertierBox gratis te leen bij XL Adventure!!

  http://www.soestervertierbox.nl

  Maar gelukkig heb je bloemen, gekregen, schuin afsnijden!! Tot ziens
  Gegroet Myra

 2. Roel 7 februari 2012 om 10:30- Antwoorden

  Michiel we zullen je als Wijkmuseum Soesterkwartier node missen, ikzelf denk aan een fijne samenwerking terug. Je had/hebt een warm hart voor het Soesterkwartier. Ik hoop je nog eens weer te ontmoeten.
  Roel B.

  • Roel 7 februari 2012 om 10:31- Antwoorden

   Michiel we zullen je als Wijkmuseum Soesterkwartier node missen, ikzelf denk aan een fijne samenwerking terug. Je had/hebt een warm hart voor het Soesterkwartier. Ik hoop je nog eens weer te ontmoeten.
   Roel B.

Geef een reactie